Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σύλληψη ημεδαπού για αρπαγή ανηλίκου από νηπιαγωγείο...


Την 11:00΄ ώρα της 25-01-2011 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου από τη μητέρα ανήλικου παιδιού ότι ο σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου, ηλικίας -63- ετών μετέβηκε στο νηπιαγωγείο Κρηνών και με τη βία πήρε το παιδί και διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κινητοποιήθηκαν περιπολικά του Αστυνομικού Βρχατίου και το ανωτέρω όχημα ακολουθήθηκε μέχρι την περιοχή του Κιάτου.

Η μητέρα του ανήλικου κατήγγειλε ότι πρωινές της σήμερον (25-01-2011) είχε λογομαχήσει έντονα με τον σύζυγό της, ο οποίος την εξανάγκασε σε συνουσία με τη βία και στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί και θα δώσει

τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια παρέδωσε στο Α.Τ. Βραχατίου τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο καθώς και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες. Για το ένα από τα κυνηγετικά όπλα και το περίστροφο ο δράστης στερείται σχετικής άδειας.

Ύστερα από διαπραγματεύσεις Αξιωματικού του Α.Τ. Βραχατίου με το δράστη, αυτός παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο και την 12:10΄ώρα το ανήλικο παρελήφθη από τη μητέρα του.

Σε νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη ανευρέθηκαν επιπλέον: δύο καραμπίνες με σχετική άδεια, ένα περίστροφο μάρκας REMIGTON, ένα αεροβόλο όπλο, -500- φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, -115- φυσίγγια περιστρόφου και δύο μαχαίρια με λάμα μήκους -20- και -12- εκατοστών αντίστοιχα.

Εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου