Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑ.....

Σε αποκλειστικες δηλωσεις στην προκα ο υποψηφιος δημοτικος συμβουλος με το συνδιασμο του Αλεκου πνευματικου,Μαριος σταματακης μας ειπε οτι σκοπος του ειναι να προσφερει στην νεα καλλικρατικη 'εποχη' με νεες ιδεες,προτασεις,που θα αλλαξουν προς το καλυτερο την καθημερινοτητα αλλα και την ποιοτητα ζωης του κορινθιου πολιτη.Ο Μαριος σταματακης ειναι Γιατρος στο επαγγελμα,θα εχετε την δυνατοτητνα τον γνωρισετε καλυτερα μεσα απο την προκα της κορινθιας.

3 σχόλια:

  1. Μάριος Σταματάκης είναι αν δεν κάνω λάθος από τους μεγαλύτερους χασάπηδες του Λουτρακίου. Τουλάχιστον ας παραιτηθεί ως γιατρός, που θα έπρεπε, και μετά ας κάνει δηλώσεις και δίνει υποσχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν γιατρός που παριστάνει οτι ειναι ,λυπάμαι πολύ γιατι μου εκανε λάθος διάγνωση και τώρα΄εχω ηδη κάνει 30 φυσιοθεραπειές και δεν διορθώνετε το πρόβλημά μου εξ'αιτίας του Κυρίου Σταματάκη.Το κακό που μου προξένησε το πληρωνω σε πόνους και χρήματα,να το βρεί απο τον Θεό .Τουλάχιστον να μάθουν τα ανηποψιαστα θυματα του οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο γιατρός μπας και σωθούνε .Ειναι ενα αισχός το εν λόγω ατομο που εκθέτει τον ιατρικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως εντελώς τυχαία τα γράψατε τα σχόλια την ίδια ώρα
    δεν ντρεπεστε ανεγκεφαλοι δημοσιογραφοι να λετε ψεματα σ το κοσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή