Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Φουντώνει η δυσαρέσκεια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ...


 

Σαλαγιάννης: «Δεν έχω πειστεί από τον υπουργό Οικονομικών ότι η χώρα θα αντέξει»

«Δεν έχω πειστεί από την πρωτολογία και τη δευτερολογία του υπουργού Οικονομικών ότι η χώρα θα αντέξει το χρέος της και μετά από κάποια χρόνια θα βγει στο ξέφωτο», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο βουλευτής Καρδίτσας του ΠΑΣΟΚ Ν. Σαλαγιάννης για τη χθεσινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του κυβερνώντος κόμματος.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση που θα τηρήσει στο Μεσοπρόθεσμο είπε: «Τίποτα δεν τελείωσε χθες. Χθες ξεκίνησε μια πορεία 20ήμερη, για να δούμε πού θα καταλήξει καθένας από εμάς στο τέλος της. Χθες κανένας δεν είπε καταψηφίζουμε, αλλά κανένας δεν είπε και ψηφίζουμε».

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ένα κρίσιμο ΚΤΕ του περασμένου Νοεμβρίου, μου είπε ότι δεν το ψήφισε εκείνος το μνημόνιο, αλλά το ψηφίσαμε εμείς. Από τότε και πέρα, η στάση μου ήταν καθοριστική απέναντί του. Εμείς δεν βάζουμε θέμα να φύγει από την κυβέρνηση και όλα καλά. Βεβαίως και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το λόγο ότι δεν πετύχαμε αυτά που έπρεπε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πρέπει να ξαναδούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε. Σε τελική ανάλυση, υπάρχει και ο λαός. Αν δεν μπορούμε, ας πάμε στο λαό να μας πει τι να κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου