Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Σάλος με τα ιδιωτικά ιατρεία στο ΕΣΥ.....



ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ


Ολο και περισσότερα και ακόμα πιο πολλά καλείται, μέρα με τη μέρα, να πληρώσει ο πολίτης για τη λεγόμενη δημόσια υγεία. Η εμμονή της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες υγείας είναι η αιτία λήψης αποφάσεων που αποδομούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Νέα αναστάτωση στην Υγεία προκαλεί η πρόθεση του υπουργού να δώσει άδεια στους νοσοκομειακούς για άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος Νέα αναστάτωση στην Υγεία προκαλεί η πρόθεση του υπουργού να δώσει άδεια στους νοσοκομειακούς για άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος Η νέα ιδέα Λοβέρδου για δυνατότητα ανοίγματος ιδιωτικών ιατρείων και από τους γιατρούς του ΕΣΥ, εκτός από τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών ιατρείων των πανεπιστημιακών, είναι ακόμα ένα βήμα προς την εμπορευματοποίηση της υγείας, καταγγέλλουν οι γιατροί. Η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία οδηγεί μια εικοσαετία πίσω, λένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου