Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Η ξεκάθαρη εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος....

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 ΚΑΙ…..
ΚΟΡΙΝΘΙΑ– «Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ»

Στις 7 Νοεμβρίου του 2010, η ψήφος των συμπολιτών μας της Πελοποννήσου για τις Περιφερειακές εκλογές, έδωσε την ηχηρή απάντηση στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις, που φέρνουν το αύριο και οι καινοτομίες της Καλλικράτειας αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης.
Με την ψήφο τους οι συμπολίτες μας, είπαν ναι στην αλλαγή, στην πρόοδο, στην ανατροπή, στην ανάπτυξη και την δημιουργική πορεία της Κορινθίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου. Έκαναν σαφές προς πάσα κατεύθυνση, πως ο δρόμος που οδηγεί στο αυτοδιοικητικό μέλλον δεν έχει αδιέξοδα, όμως ταυτόχρονα είναι ένας δρόμος με μία κατεύθυνση που κοιτάζει μόνο μπροστά, αφήνοντας πίσω το χθες και τις πολιτικές επιλογές που έμπρακτα αποδείχθηκαν ανεπαρκείς.
Η ξεκάθαρη εμπιστοσύνη που έδειξαν με την ψήφο τους στον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος», στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, δικαιώνει την προσπάθεια και τον αγώνα μας, για την διεκδίκηση ενός σίγουρου και ισχυρού πολιτικού αύριο.

Αυτός όμως ο αγώνας δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Την επόμενη Κυριακή στις 14 του Νοέμβρη, καλούμαστε να δώσουμε μία ακόμα μάχη. Η νικηφόρα έκβαση αυτής της μάχης θα μας δώσει την ευκαιρία να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο αλλά και έδαφος που είχαν ως αποτέλεσμα οι λανθασμένες πολιτικές πρακτικές και επιλογές των τελευταίων χρόνων. Στις 14 του Νοέμβρη είναι σίγουρο ότι η Κορινθία που είναι η πύλη της Πελοποννήσου θα ανοίξει τον δρόμο συμβάλλοντας και αυτή με την ψήφο της έτσι ώστε η Πελοποννησιακή Περιφέρεια και οι πολίτες της ,να ζήσουν ημέρες πιο αξιοπρεπείς , ημέρες προόδου και ευημερίας. Είναι ευθύνη όλων μας η επόμενη ημέρα των εκλογών να είναι μία ημέρα διαφορετική.
Αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη και η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

Σε αυτήν την προσπάθεια, σας καλούμε να είστε δίπλα μας και να μας στηρίξετε με την ενεργητική σας παρουσία και κυρίως με την δυναμική σας συμμετοχή. Όλες και όλοι λοιπόν μαζί μπορούμε την Κυριακή το βράδυ να επιτύχουμε την μεγάλη νίκη. Την νίκη της προόδου και της δημοκρατίας. Η ψήφος σας, είναι για εμάς η ώθηση να εργαστούμε με ισχυρή θέληση για τον τόπο μας. Είναι η σαφής, δυνατή και ξεκάθαρη εντολή που χρειαζόμαστε ώστε να βάλουμε τα γερά θεμέλια του νέου αυτοδιοικητικού οικοδομήματος για την νέα Κορινθία, για την νέα Πελοπόννησο.


ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ- ΣΟΥΖΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

1 σχόλιο:

  1. ΣΚΟΥΖΥ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΖΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΥΟ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή