Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αύξησε ποσοστά το ΚΚΕ....

"Δεν είπαμε προεκλογικά ότι η ψήφος είναι αυτοδιοικητική, αλλά πολιτική και αυτό μας ικανοποιεί και μας δικαιώνει", δήλωσε η ΓΓ του ΚΚΕ, Αλ.Παπαρήγα για το 12% που συγκεντρώνει πανελλαδικά η Λαϊκή Συσπείρωση
Την απόλυτη ικανοποίηση για τα ποσοστά του ΚΚΕ που εμφανίζονταν αυξημένα σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση εξέφρασε στη δήλωσή της από τον Περισσό η Αλ.Παπαρήγα.

Η κα Παπαρήγα τόνισε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σε μεγάλη ανοδική πορεία, με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώνει σε όλη την Ελλάδα η "Λαϊκή Συσπείρωση", επισημαίνοντας ότι πανελλαδικά, το ποσοστό του κόμματος προσεγγίζει το 12%.



Εμείς, είπε η κα Παπαρήγα, δεν είπαμε προεκλογικά ότι η ψήφος είναι αυτοδιοικητική, αλλά πολιτική και αυτό, πρόσθεσε, μας ικανοποιεί και μας δικαιώνει.

Η Γραμματέας του ΚΚΕ τόνισε ότι το κόμμα της έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στην εκλογική μάχη και κάλεσε τον ελληνικό λαό να καταψηφίσει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα πεπραγμένα τους, μεταξύ των οποίων και το Μνημόνιο.

Αύξησε ποσοστά το ΚΚΕ

Παράλληλα, πρόσθεσε, καλέσαμε τον λαό σε συσπείρωση, πάλη και αντεπίθεση για ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.

Ο κ. Παπανδρέου, είπε η κα Παπαρήγα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να καταλάβει τίποτα από το εκλογικό αποτέλεσμα, που καταδίκασε το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα δεν ενίσχυσε τη ΝΔ, ώστε να επαίρεται ότι ο αντιμνημονικός της αγώνας δικαιώθηκε, που, ούτως ή άλλως, είναι κάλπικος όσον αφορά το Μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου