Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Σύλληψη δύο ανδρών για ναρκωτικά....

Σύλληψη για παράνομο στοίχημα

Την 20:30΄ώρα της 08-11-2010 στην Κόρινθο, ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα – καφετέρια από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -45- ετών ο οποίος ως προσωρινά υπεύθυνος του ανωτέρω καταστήματος ιδιοκτησίας ημεδαπής γυναίκας η οποία διαφεύγει της σύλληψης, διοργάνωνε «παράνομο στοίχημα» ποδοσφαιρικών αγώνων με αποδόσεις μεγαλύτερες συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες στο νόμιμο κατάλογο στοιχημάτων του ΟΠΑΠ. Εντός του καταστήματος ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• -1- ηλεκτρονικός υπολογιστής συνδεδεμένος στο διαδίκτυο όπου διενεργείτο παράνομο στοίχημα.
• Το χρηματικό ποσό των -55- ευρώ, ως προερχόμενο από διενέργεια παράνομου στοιχήματος.
• Πλήθος κουπονιών και αποδείξεων.
Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κου. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου. Η ιδιοκτήτρια αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.



Σύλληψη δύο ανδρών για ναρκωτικά

Την 06:30΄ ώρα της 09-11-2010 πραγματοποιήθηκε επιχείρηση στον καταυλισμό των ROM στα Εξαμίλια Κορινθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε. όπου συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες του ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.









Σύλληψη ενός ημεδαπού για παράνομη κατοχή όπλων


Την 07:45΄ ώρα της 09-11-2010 στην Κόρινθο, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -33- ετών γιατί ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) πιστόλια κρότου- λάμψης και -12- φυσίγγια.

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου


ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Την 10:20΄ώρα της 8-11-2010 στο Κιάτο Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ-μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Δράστες στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξωθι του καταστήματος, στο οποίο τους ανέμενε τρίτος συνεργός και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ανωτέρω όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στην περιοχή της Αττικής την 30-10-2010, ανευρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή περιοχή. Ακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις από αστυνομικούς της Α.Δ. Κορινθίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου