Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

. ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.....

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Την 11:30΄ ώρα της 16-11-2010 στις Κεχριές Κορινθίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας -34- και -27- ετών οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από περιφραγμένο χώρο αγροικίας διάφορα οικοδομικά υλικά και εργαλεία. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ. Φορτηγό πλην όμως εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και συνελήφθησαν.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Κλαπέντα υλικά και εργαλεία αποδόθηκαν στον παθόντα.

.
ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ

Την 16:30΄ ώρα της 17-11-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -22- ετών για αρπαγή βρέφους από τη μητέρα του, το οποίο δεν είχε αναγνωρίσει ως πατέρας.

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Το βρέφος παρελήφθη από τη μητέρα του.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Την 19:00΄ ώρα της 17-11-2010 στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου ένας άνδρας υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας -26- ετών γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, με το οποίο του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -7- ετών.

Συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.





ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Την 20:20΄ ώρα της 17-11-2010 στο Κιάτο Κορινθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -64- ετών ο οποίος ύστερα από τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών που προκάλεσε οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κατελήφθη να βρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου