Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

«Σε αυτή τη δύσκολη για όλους πορεία, κάθε μέρα, με τις πράξεις μας, με τις επιλογές μας, αποφασίζουμε αν το δρόμο αυτό.....

«Όλοι μας ψηφίζουμε και αποφασίζουμε για το αν η πατρίδα μας θα ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια, που ξεκινήσαμε μαζί πέρυσι, για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της, ή αν θα αφήσουμε την προσπάθεια στη μέση. Αν θα αφήσουμε τους κόπους και τις θυσίες που κάναμε να πάνε χαμένες, γυρίζοντας στο παρελθόν, σε όσα μας οδήγησαν εδώ».

Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, όπως το έθεσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την ομιλία του.

«Σε αυτή τη δύσκολη για όλους πορεία, κάθε μέρα, με τις πράξεις μας, με τις επιλογές μας, αποφασίζουμε αν το δρόμο αυτό, της αλλαγής της χώρας μας, τον συνεχίζουμε, ή τον αφήνουμε ανολοκλήρωτο, στη μέση», είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Προχωράμε σταθερά ή βάζουμε πάλι την Ελλάδα σε περιπέτειες; Η επιλογή αυτή ανήκει πρώτα στον ίδιο τον πολίτη, στον Ελληνικό λαό. Που καθημερινά με τις πράξεις του και τις επιλογές του, με τη στάση του απέναντι στα πράγματα, είτε την επικυρώνει, είτε τη σταματά. Πόσο δε μάλλον με την ψήφο του, σε μια μεγάλη και σημαντική εκλογική αναμέτρηση, όπως αυτή της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου