Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ....

Του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου



www.steliosmarkellos.gr



Τοπικές, περιφερειακές εκλογές της Κυριακής : Το ξεκάθαρο μήνυμα του απλού λαού προς την κυβέρνηση για αλλαγή πολιτικής, θα είναι πιο ακόμα πιο ηχηρό την ερχόμενη Κυριακή. Άλλοι, πολλοί και διάφοροι, στην αρχή μιλούν για αυτοδιοικητικές εκλογές. Μετά το γυρίζουν σε εκβιαστικά πολιτικά διλήμματα. Και ύστερα, όταν βλέπουν τι έρχεται στο δεύτερο γύρο, ξαναγυρίζουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εμείς, ο απλός κόσμος που βιώνει την καθημερινότητα, αναθυμόμαστε τα αντιπαραγωγικά, σπάταλα, άφρωνα χρόνια. Δεν παραδινόμαστε στο παρελθόν. Φανερώνουμε στο φως ο,τι κρύβει το σκοτάδι. Δεν αφήνουμε κανέναν να μας εξαπατήσει με λόγια απατηλά. Δεν νιώθουμε σαν τους μεθυσμένους οδηγούς, που τρέχουν, νομίζοντας πως όλος ο δρόμος είναι δικός τους. Καταλαβαίνουμε τον φτωχόκοσμο με τα προβλήματά του. Κατανοούμε την εποχή μας. Εμμένουμε σε μία ζωή γεμάτη θεό. Στα μάτια μας λάμπει η φλόγα της ολοκάθαρης συνείδησης.

Με έμφαση ΛΟΙΠΟΝ στην ποιότητα ζωής, επιμένουμε να σταλεί προς την κυβέρνηση και στην δεύτερη Κυριακή το ίδιο ισχυρότατο μήνυμα αλλαγής πολιτικής. Το μήνυμα δηλ.αλλαγής του μείγματος οικονομικής πολιτικής. Και διαπιστώνουμε ευτυχώς ένα πλειοψηφικό ρεύμα σε όλη την κορινθία. Σε όλη την Ελλάδα. Η υποψηφιότητα του Δράκου είναι η μεγάλη ευκαιρία για να δοθεί αυτό το μήνυμα μια και καλή. Θα το σεβαστεί άραγε η κυβέρνηση ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου