Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Γιώργου Δέδε... Θέλω να ευχαριστήσω θερμά

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες της Κορινθίας, οι οποίοι συμμετείχαν στις περιφερειακές εκλογές, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν τον συνδυασμό μας. Η συμμετοχή τους σε αυτή την ιστορική στιγμή για την Κορινθία και την Πελοπόννησο, μάς δίνει τη δύναμη να ανταποκριθούμε σε μια μεγάλη πρόκληση. Να αναγεννήσουμε τον τόπο μας.
Το μήνυμα από τις εκλογές είναι πως οι πολίτες δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χαθεί μία ακόμα δυνατότητα για την πατρίδα μας. Τονίσαμε πολλές φορές στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου πως ο Καλλικράτης είναι ένα μια ειρηνική επανάσταση και ταυτόχρονα η τελευταία ευκαιρία της Κορινθίας και της Πελοποννήσου να ξεφύγουν από την αδράνεια, την αναποτελεσματικότητα και την αδιαφορία και να περάσουν σε μια Νέα Εποχή. Στην εποχή της προόδου και της ανάπτυξης, μέσα από την ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Η διαφάνεια, η διαβούλευση και ο διάλογος θα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διοίκησής μας, η επιτυχία της οποίας στηρίζεται στην δική μας εργατικότητα και την δική σας συμμετοχή. Σας υπόσχομαι την σκληρή δουλειά και σας ζητώ την συμμετοχή. Για να στηρίξουμε την ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό σας καλώ όλους σε μια μεγάλη παγκορινθιακή συμμαχία για να κάνουμε όλοι μαζί την αλλαγή. Γιατί ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ μπορούμε. Γιατί μας ενώνουν πολλά και δεν μας χωρίζει τίποτα.
Δεσμεύομαι πως θα είμαι πάντα ανοιχτός σε κάθε πρόταση ή σκέψη που μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Σε κάθε πρωτοβουλία ικανή να μας βοηθήσει για να αποτινάξουμε βάρη του παρελθόντος και να πάρει ανάσα η κάθε οικογένεια, ο κάθε πολίτης. Να φτιάξουμε μια Περιφέρεια διαφάνειας και δικαιοσύνης. Κι έναν τόπο του οποίου θα είμαστε περήφανοι κάτοικοι. Σας ευχαριστώ.

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου