Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική επίσκεψη διπλωματών στην Πελοπόννησο...



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πενθήμερο πρόγραμμα επίσκεψης 40 ξένων διπλωματών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία οργάνωσε το «Invest in Greece» σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τα πέντε Επιμελητήρια της Πελοποννήσου.

Οι διπλωμάτες, αρχικά στον Κάψια Μαντινείας και στην συνέχεια στην Πύλο, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων, με περίπου 140 επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.300 κατ' ιδίαν συναντήσεις μεταξύ των φιλοξενούμενων και των εκπροσώπων των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων.

Οι εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι των ξένων πρεσβειών στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέφτηκαν μεγάλες επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες με εξαγωγική δραστηριότητα, σε όλους τους νομούς της περιφέρειας και ξεναγήθηκαν σε διεθνούς φήμης τουριστικούς προορισμούς της Πελοποννήσου, όπως ο Μυστράς, το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στην πόλη της Σπάρτης, οι Μυκήνες και η Αρχαία Κόρινθος.

Σήμερα, επισκέφθηκαν το Λουτράκι και το Δημοτικό Υδροθεραπευτήριο. Η επιχειρηματική επίσκεψη στην Πελοπόννησο, είχε τελευταίο σταθμό την διώρυγα της Κορίνθου που αποτελεί την πύλη της περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου