Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Εγώ πέταξα το γιαούρτι στον Πάγκαλο και δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ...



«Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει στο "Πρώτο Θέμα της Κυριακής" ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου που σημειώθηκε στην Κερατέα με τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης περί στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από την κίνηση αυτή...

...«Ήταν ξέσπασμα οργής μου απέναντι σε έναν πολιτικό που όχι απλώς αποφεύγει να....
ασχοληθεί με το φλέγον ζήτημα του ΧΥΤΑ, αλλά πολλές φορές έχει τοποθετηθεί ενάντια στον αγώνα μας» ανέφερε ο κάτοικος της Κερατέας, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το γεγονός που έχει εξοργίσει περισσότερο τους κατοίκους της Κερατέας είναι η στάση του κ. Πάγκαλου και η τοποθέτησή του ότι δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με 10.000 κατοίκους εφόσον το όφελος στο θέμα των ΧΥΤΑ είναι για 1,5 εκατ. Αθηναίους.

Ο κάτοικος της Κερατέας που πέταξε ένα κιλό γιαούρτι, όπως αναφέρει ο ίδιος, υποστηρίζει πως σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες, ενώ δηλώνει αμετανόητος για το γεγονός. Ωστόσο, θεωρεί την αντίδραση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου προκλητική, καθώς "δεν πτοήθηκε από τις διαμαρτυρίες, ούτε καν από τη ρίψη γιαουρτιού. Έδειξε ότι δεν τον ενδιέφερε να μας ακούσει και συνέχισε το φαγητό του".
Κλείνοντας τόνισε πως οι κινητοποιήσεις στην Κερατέα θα συνεχιστούν μέχρι να δικαιωθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου