Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Προς κατάργηση το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου....







Ο κ. Π. Μπεγλίτης εισηγήθηκε να κλείσει στα πλαίσια του προγράμματος περιορισμού των λειτουργικών δαπανών στις Ένοπλες Δυνάμεις

Προς κατάργηση το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου
Την κατάργηση του Κέντρου Εκπαιδεύσεων Νεοσυλλέκτων στην Κόρινθο εισηγείται ο υπουργός αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτη
Αθήνα Την κατάργηση του Κέντρου Εκπαιδεύσεων Νεοσυλλέκτων στην Κόρινθο, εισηγείται ο υπουργός αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης, στα πλαίσια του προγράμματος περιορισμού των λειτουργικών δαπανών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι αποφασισμένο να καταργήσει ορισμένες στρατιωτικές μονάδες, οι οποίες σε τίποτα δεν εξυπηρετούν στην άμυνα της χώρας, αλλά δημιουργήθηκαν μετά από αιτήματα τοπικών βουλευτών και παραγόντων της δημόσιας ζωής.

Όταν έγινε γνωστή η πρόθεση του υπουργείου για κατάργηση ορισμένων στρατιωτικών μονάδων, χωρίς ακόμα να οριστικοποιηθούν ποιες μονάδες καταργούνται, μεταφέρονται ή συγχωνεύονται, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από πολλούς βουλευτές (και των δύο μεγάλων κομμάτων) που ζήτησαν τα πράγματα στην εκλογική τους περιφέρεια να παραμείνουν έως έχουν.

Ο κ. Μπεγλίτης, όπως τόνιζαν οι συνεργάτες του, ζήτησε να καταργηθεί η μεγαλύτερη και αρχαιότερη στρατιωτική μονάδα στην εκλογική του περιφέρεια, που είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή.
Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι εξοικονομήθηκαν 2,5_ 3 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή μηχανοκίνητων μονάδων και αεροπορικών δυνάμεων στην παρέλαση που έγινε για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου