Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Βέλου Βόχας και του Διευθυντή Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή – Ταξίαρχο Κορινθίας...

Ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου συναντήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή-Ταξίαρχο του Νομού Κορινθίας για να τον ενημερώσουν για τα πολύ έντονα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Βέλου – Βόχας.

Ο Δήμαρχος έθεσε σε γνώση του Αστυνομικού Διευθυντή - Ταξίαρχου ότι η κατάσταση στο Δήμο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν πάρει πλέον καθημερινή έκταση, πολλοί άνθρωποι καταστρέφονται γιατί εκτός από τις οικίες γίνονται κλοπές και στις αγροτικές τους περιουσίες όπου οι άνθρωποι βρίσκουν τις περιουσίες τους ρημαγμένες.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής-Ταξίαρχος αναφέρθηκε στην δεινή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, η οποία έχει πλήξει και την αστυνομία με αποτέλεσμα παρά την όποια καλή θέληση και διάθεση να αδυνατεί επί της ουσίας να παράσχει ουσιαστική βοήθεια και λύση.

Προτάθηκαν κάποια μέτρα και με επιθυμία του Δημάρχου μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Αστυνομικός Διευθυντής-Ταξίαρχος θα επισκεφθεί το Δήμο για να γίνει συζήτηση σε μία ανοιχτή λαϊκή συγκέντρωση για να δούμε πως συνολικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα σε βάση πάντα των πολύ έντονων προβλημάτων που υπάρχουν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου