Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ενωτική Πανστρατιά ενάντια στα διόδια....


Καλούμε τους οδηγούς -πριν ή αφού περάσουν τα διόδια- να σταματούν και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, έστω και για μισή ώρα.
 
Το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας, πιστό στην ιδέα πως η νίκη των Κινημάτων θα έρθει μόνο μέσα από την ενότητα στη δράση, γιατί μόνο στους δρόμους χτίζονται τόσο η ταξική συνείδηση όσο και η συντροφικότητα, δηλαδή τα δύο μεγάλα όπλα των εργαζομένων στη διαδρομή για την χειραφέτηση της Κοινωνίας από το Κεφάλαιο,
ΚΑΛΕΙ:

Σε ενωτική πανστρατιά όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όλους τους πολίτες που αντιτίθενται στην πληρωμή των διοδίων, να βρεθούμε όλοι μαζί, σύντροφοι σε έναν κοινό αγώνα, ενάντια στον κοινό εχθρό, την Κυριακή 27-3 (στην μεγάλη επιστροφή του εορταστικού τριήμερου) από τις 3 μέχρι τις 6, στα διόδια του Ισθμού.

Χωρίς περιορισμούς, χωρίς προϋποθέσεις. Ας έρθει ο καθένας όπως θέλει, με τα πανό του, με τα σημαιάκια του, με το υλικό του, με τις ντουντούκες του...
Αρκεί να έχει όρεξη να σηκώνει μπάρες και να προκαλεί σύγκρυο στο Μπόμπολα και το τσιράκι του το Ρέππα.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε, όλοι μαζί θα νικήσουμε. 
Και αυτή θα είναι η πρόβα για την μεγάλη ανατροπή, που μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.

Καλούμε το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, τον ΣΥΝ, το ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους Οικολόγους, το ΚΚΕ(μ-λ), το Μ-Λ ΚΚΕ, τις τοπικές Συνελεύσεις, τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», από το Πανελλαδικό και το Παμπελοποννησιακό συντονιστικό, τα μέλη των παραπάνω οργανώσεων από μόνα τους, τους ανένταχτους πολίτες, όλοι μαζί να σχηματίσουμε μαζί μια μεγάλη ενωτική γροθιά.

Το ζήτημα για εμάς δεν είναι «το ποιος ήρθε στον Αγώνα» αλλά «το ποιος τελικά ΔΕΝ ήρθε».

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου