Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Ήθελε ο Ραγκούσης να κρυφτεί, αλλά ο εργολάβος δε τον αφήνει....


Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τον Ραγκούση να ξεμπροστιάζεται από μόνος του, σε συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος σε μεγάλη εργολαβο-εκδοτική εφημερίδα.

Τι απάντησε η Α.Μ. του κ.Ραγκούση στην ερώτηση:
Τα έργα της Κερατέας θα προχωρήσουν; 

- "Το έργο πρέπει πάση θυσία να πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί. Σας θυμίζω, άλλωστε, ότι τόσο το έργο της Κερατέας όσο και του Γραμματικού παρέμεναν σε εκκρεμότητα από το 2003 μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Και αν τα δύο έργα δεν γίνουν, θα καταρρεύσει η διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική και 5 εκατ. πολίτες θα βρουν τα σκουπίδια έξω από την πόρτα τους".

Τι ομολογεί δηλαδή ο Ραγκούσης ΑΜΕΣΩΣ και ΣΑΦΩΣ;
Πως στην Κερατέα πάνε να φορτώσουν τα σκουπίδια ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ!!!
Καλά αυτός δεν ήταν που έλεγε πως η χωματερή, που πάνε να φτιάξουν στη Κερατέα, θα εξυπηρετούσε μόνο την τοπική κοινωνία, άντε και λίγο παραπέρα;
Πέντε εκατομμύρια κατοίκους έχει η Κερατέα πονηρέ Ραγκούση;

Όσο για τα "πάση θυσία" και τα γνωστά "αντριλίκια", δεν πιστεύουμε πως αξίζει να σχολιάζονται τέτοιου είδους ψευτομαγκιές. Έτσι τουλάχιστον διδάσκει η πρόσφατη πείρα.
Και έστω πως τα κατάφερες να κάνεις το "έργο"...
Τα σκουπίδια, πώς θα τα πηγαίνεις μετά, κ.υπερ-υπουργέ;
Με τα τανκς ή με τα ελικόπτερα;
Είναι προφανές, πως η σοβαρότητα της κυβέρνησης των σοσιαλ-ληστών είναι επιπέδου Πάγκαλου.
Οι Κορίνθιοι συμπαραστέκονται στον αγώνα της Κερατέας γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι, πως ανάλογες "επενδύσεις" πάνε να κάνουν οι εργολάβοι και στα μέρη μας, όπως για παράδειγμα με τις αποθήκες χημικών στο Σουσάκι.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου