Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Σύλληψη τριών (3) ανήλικων ημεδαπών για διάπραξη κλοπών Εξιχνίαση τεσσάρων (4) διαρρήξεων-κλοπών ...


Την 04:00΄ώρα της 29-03-20011 στα Εξαμίλια Κορινθίας συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρείς ανήλικοι ημεδαποί ηλικίας -17-, -14- και -10- ετών από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, την ώρα που είχαν εισέλθει σε αυλή σπιτιού και αφαιρούσαν βενζίνη από σταθμευμένο φορτηγό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες την 22:30΄ώρα της 28-03-2011 αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα ηλικίας -42- ετών, από το Βέλο Κορινθίας και στη συνέχεια μετέβησαν έξωθι καταστήματος (fast food) επίσης στο Βέλο, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα την οποία ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει προσωρινά αφύλακτη πάνω σε τραπέζι. Με το ίδιο όχημα οι δράστες κατέληξαν στα Εξαμίλια όπου και συνελήφθησαν.

Κατά την εξέτασή τους οι συλληφθέντες αποδέχτηκαν τις παραπάνω πράξεις και επιπλέον ομολόγησαν οι δύο από αυτούς ότι την 22-03-2011 αφαίρεσαν από σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό.

Παραπάνω όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η κλαπείσα τσάντα η οποία επίσης αποδόθηκε στον παθόντα.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου