Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Πολίτες προσποιούμενοι Αστυνομικούς.. Εξιχνιάστηκαν έξι διαφορετικές περιπτώσεις σε διάφορους νομούς

Την 17:00΄ώρα της 11-02-2011 στην Κόρινθο συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου σε συνεργασία με Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τρείς άνδρες ημεδαποί ηλικίας -30-, -30- και -23- ετών οι οποίοι μαζί με δύο ακόμα ημεδαπούς συνεργούς ηλικίας -24- και -33- ετών οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό την απάτη. Συγκεκριμένα αφού προσέγγιζαν ανυποψίαστους πολίτες προσποιούμενοι τους Αστυνομικούς, προσπορίζονταν διάφορα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα ότι θα τους προμήθευαν με διάφορες ηλεκτρικές συσκευές σε τιμές ευκαιρίας.

Κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Νοεμβρίου 2010 έως 05-02-2011 έχουν αναφερθεί έξι παρόμοιες περιπτώσεις, οι οποίες και εξιχνιάστηκαν, στην Αττική, Βόλο, Λάρισα και Κόρινθο όπου οι παθόντες αναγνώρισαν με απόλυτη βεβαιότητα τον έναν εκ των συλληφθέντων και τον 24χρονο μη συλληφθέντα ως δράστες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες καθώς μία πλαστή σφραγίδα και μία μεταλλική σιδερογροθιά τα οποία ανευρέθηκαν στη κατοχή τους. Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν αρμοδίως. Συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που διαφεύγουν της σύλληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου