Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Φαρμακεία Κλειστά Παρασκευή και Δευτέρα...

Κλειστά θα μείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας την ερχόμενη Παρασκευή και τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ενώ το βράδυ της Δευτέρας, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής αποφάσισε να απεργήσουν τα μέλη του και την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι φαρμακοποιοί από την πλευρά τους έχουν κηρύξει 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Κατά τη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο 24ωρες απεργίες, καθώς «... οι διαφορές με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι αγεφύρωτες».
Τα θέματα που θέτουν οι φαρμακοποιοί είναι «... το απάνθρωπο και εξοντωτικό ωράριο, καθώς και οι εκπτώσεις προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία».
Την περασμένη εβδομάδα οι φαρμακοποιοί της Αττικής, πήραν απόφαση να σταματήσουν τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους πέντε Ασφαλιστικών Ταμείων από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.
Η απόφαση αφορά τους ασφαλισμένους του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και των Ταμείων Σύνταξης και Ασφάλισης Υγειονομικών, Ασφάλισης Συμβολαιογράφων, Δικηγόρων και ΗΣΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου