Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗΝ «ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ» ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ....

Για πολλοστή φορά η Κίνηση Πολιτών επιβεβαιώνει την παροιμία που λέει ότι ο λύκος…αλλάζει μόνο το τρίχωμα.
Ο κ. Κασίμης και οι συνεργάτες του φαίνεται ότι δεν πήραν κανένα μα κανένα μήνυμα από την νωπή εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου.
Δεν κατάλαβαν ότι οι Κορίνθιοι πολίτες γύρισαν την πλάτη τους στην ανεύθυνη πολιτική και στα τυφλά προσωπικά κτυπήματα χωρίς αιδώ κατά του δημάρχου.
Συνεχίζουν λοιπόν την τακτική της αερολογίας ,του φαρισαϊσμού και του απύθμενου λαϊκισμού ευελπιστώντας ότι θα πλήξουν τον δήμαρχο και την προσπάθεια της δημοτικής αρχής.
*Γνωρίζει προσωπικά ο κ. Κασίμης ότι ο Αλέκος Πνευματικός 15 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο ούτε ταξίδια αναψυχής έκανε ούτε ζημίωσε ένα ευρώ τον δήμο Κορινθίων.
*Γνωρίζει ότι με αιματηρές θυσίες του ιδίου, των συνεργατών του και των υπαλλήλων του δήμου η Κόρινθος είναι ένας από τους ισχυρότερους οικονομικά δήμους της χώρας με νοικοκυριό και σεβασμό στους πολίτες. Αυτή την στιγμή το ταμείο της έχει 8.000.000 ευρώ διαθέσιμα για τα μεγάλα έργα που έχουν μετατρέψει όλον τον νέο Καλλικρατικό δήμο σε εργοτάξιο.
*Γνωρίζει προσωπικά ότι ο Αλέκος Πνευματικός φέρνει λεφτά στον δήμο από Ελληνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα και κάθε ευρώ πιάνει τόπο.
Παρ’ όλα αυτά αδίστακτα καταφεύγει στον λαϊκισμό με αφορμή το ταξίδι αντιπροσωπείας του δήμου στην Αμερική που δείχνει την αγωνία της δημοτικής αρχής να λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής που είναι τα σκουπίδια.
Σκόπιμα παρακάμπτει την τεράστια οικονομική και περιβαλλοντική επιβάρυνση που υφίσταται εδώ και 4 χρόνια η Κόρινθος και οι πολίτες της από την έλλειψη χώρου εναπόθεσης των απορριμμάτων.
Για πρώτη και τελευταία φορά ο δήμαρχος Κορινθίων δηλώνει και ξεκαθαρίζει ότι θα κρατήσει την υπόσχεση του προς τους Κορίνθιους και θα βρει τρόπο να λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Κόρινθο.
Ακόμα και στην Γη του Πυρός θα φτάσει για να βρει λύση εφαρμόσιμη στην Ελλάδα, με μηδενικό κόστος και η οποία θα προστατεύει το περιβάλλον…
Δεν θα κάνει το χατίρι των γνωστών λαϊκιστών που ενδιαφέρονται για ένα μόνο πράγμα αδιαφορώντας για τον δήμο. Θέλουν απλά να μην βρεθεί ποτέ λύση στα σκουπίδια για να δικαιολογούν την πολιτική και επιστημονική τους παρουσία.
Τέτοια χατίρια δεν κάνει ο Αλέκος Πνευματικός. Όπως και δεν δίνει μελέτες των εκατομμυρίων ευρώ…
Η Κόρινθος βλέποντας την δυστοκία του Ελληνικού κράτους να λύσει συνολικά το πρόβλημα των σκουπιδιών δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.
Θα προτιμούσε ίσως ο κ. Κασίμης τα έξοδα της μεταβίβασης στην Αμερική να τα κάνει η εταιρεία που διαχειρίζεται την μέθοδο. Κάποιοι έχουν μάθει σε αυτή την τακτική όχι όμως ο Αλέκος Πνευματικός.
Για μας η διαχείριση των απορριμμάτων είναι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα για τον Μητροπολιτικό δήμο της Κορίνθου και θα κάνουμε υπεράνθρωπος προσπάθειες να το λύσουμε μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.
Ξέρουμε το τεράστιο οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος από την ορθή διαχείριση.
Αφήνουμε τον κ. Κασίμη και τους συνεργάτες του να αναζητούν μέσα από συνομωσιολογίες και δαιμονοποιήσεις την πολιτική τους… ύπαρξη.
Οι Κορίνθιοι ξέρουν και γυρίζουν την πλάτη στον λαϊκισμό αυτού του είδους.

Υ.Γ. Μακάρι κ.Κασίμη όλη η Ελλάδα να είχε το…οικονομικό …«χάλι» της Κορίνθου…!


Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου