Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

H < αρπαχτή> ξεκίνησε...




         Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συκοφαντική επίθεση που έχει εξαπολυθεί από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, τα παπαγαλάκια της και από τα ιδιωτικά συμφέροντα που ενδιαφέρονται να «αρπάξουν» τη ΔΕΗ ενάντια στους εργαζόμενούς της και τα συνδικάτα τους. Αυτή η τακτική είναι γνωστή, έχει εφαρμοστεί και στην Ολυμπιακή, τον ΟΤΕ και τον ΟΣΕ πριν τη διάλυση και εκποίησή τους και γίνεται για να κάμψει τις αντιδράσεις των εργαζομένων και να τους στερήσει την συμπαράσταση της κοινωνίας.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους αγώνες της ΓΕΝΟΠ και όλων των εργαζομένων της ΔΕΗ για να ακυρώσουν το προωθούμενο από την κυβέρνηση και την τρόικα εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα της εκποίησης αντί πινακίου φακής στα ιδιωτικά συμφέροντα αυτής της ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της χώρας μας επιχείρησης.
          Ταυτόχρονα καλούμε τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που είναι ένα συνδικάτο που έχει γράψει λαμπρές σελίδες στην αγωνιστική ιστορία του εργατικού κινήματος της χώρας μας, τώρα που ξεκινάει ένα νέο τιτάνιο αγώνα «να κόψει από τη ρίζα τους» το ταχύτερο δυνατό ακραίες εκφυλιστικές συμπεριφορές ορισμένων ελάχιστων στο εσωτερικό της, ώστε «να μη δίνει δικαιώματα» σ΄ αυτούς που την στοχοποιούν.
           Δεν θεωρούμε τυχαίο το timing των αποκαλύψεων εκ μέρους του κ. Ρακιντζή, ο οποίος, εάν γνώριζε, θα έπρεπε να είχε μιλήσει προ πολλού.
           Αυτοί, που όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν κάνει Εθνικό σπορ τη μίζα, τη διαπλοκή και τη διαφθορά, είναι οι ίδιοι που σήμερα εκποιούν τους στρατηγικούς τομείς της χώρας και τους παραδίδουν στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα ντόπια και ξένα


                                               ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου