Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε ο νέος περιφερειάρχης Π. Τατούλης.....


Ορκίστηκαν χθες το βράδυ στο πνευματικό κέντρο Τρίπολης, από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, παρουσία οικονομικών, κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και θεσμικών παραγόντων της Πελοποννήσου, καθώς και πλήθους κόσμου, ο νέος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες και το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.

«Στόχος μας είναι να κάνουμε την περιφέρεια Πελοποννήσου μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, πρότυπο ανάπτυξης, μοντέλο τοπικής οικονομίας, παράδειγμα για την έξοδο όλης της χώρας από την κρίση», επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Τατούλης.

«Από σήμερα είμαστε όλοι και Αρκάδες, είμαστε όλοι και Αργολιδείς και Κορίνθιοι και Λάκωνες και Μεσσήνιοι. Είμαστε όλοι Πελοποννήσιοι. Είμαστε όλοι πολίτες της Νέας Περιφέρειας. Μαζί θα εργαστούμε προκειμένου να φέρουμε δουλειές στον τόπο μας, να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα, να δημιουργήσουμε τα εχέγγυα για αυτόνομη οικονομική ανάπτυξη. Σε αυτήν τη δύσκολη διαδρομή που έχουμε ξεκινήσει, θα μιλάμε μεταξύ μας μόνο τη γλώσσα της αλήθειας», συμπλήρωσε παράλληλα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου