Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ......

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπές
(ανεύρεση κλοπιμαίων)

Την 23:00΄ ώρα της 10-12-2010 στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου δύο άνδρες αλλοδαποί ηλικίας -23- και -26- ετών για διάπραξη σωρείας κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου. Ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες τους ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, οικιακά σκεύη, ηλεκτρονικές συσκευές, πληθώρα ειδών ένδυσης και υπόδεσης και πλήθος ηλεκτρικών οικοδομικών εργαλείων.

Αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου τρίτος συνεργός, αλλοδαπός ηλικίας -34- ετών, ο οποίος απουσίαζε κατά την έρευνα.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκαν στους παθόντες.


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

Την 20:00΄ώρα της 10-12-2010 στην Κόρινθο, ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο σε κατάστημα – καφενείο από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -50- ετών διότι ως ιδιοκτήτης του ανωτέρω καταστήματος είχε εγκαταστήσει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές το παράνομο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια». Επίσης εντός του καταστήματος συνελήφθησαν και δύο πελάτες, μία γυναίκα ημεδαπή ηλικίας -49- ετών και ένας άνδρας αλλοδαπός -32- ετών οι οποίοι έπαιζαν «φρουτάκια». Ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• -3- ηλεκτρονικοί υπολογιστές με εγκατεστημένα παράνομα τυχερά παίγνια.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κου. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου.


Σύλληψη ενός άνδρα ημεδαπού για ρύπανση περιβάλλοντος

Την 18:50΄ ώρα της 10-12-2010 στo Σπαθοβούνι Κορινθίας, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -40- ετών διότι κατελήφθη από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου να απορρίπτει αδρανή στερεά οικοδομικά απόβλητα μαζί με σκουπίδια σε ρέμα.

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Την 09:30΄ώρα της 10-12-2010 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισήλθαν στο υποκατάστημα της τράπεζας EUROBANK και με την απειλή πιστολιών αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό. Δράστες στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις από αστυνομικούς της Α.Δ. Κορινθίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου