Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συγκρούσεις για τη στρατολόγηση και την μεταγραφή στελεχών, κυρίως μικρομεσαίων, καταγράφονται στην «γαλάζια» πολυκατοικία τα τελευταία.....

Συγκρούσεις για τη στρατολόγηση και την μεταγραφή στελεχών, κυρίως μικρομεσαίων, καταγράφονται στην «γαλάζια» πολυκατοικία τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η συγκρότηση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ανέδειξε το πρόβλημα που έχει η Ν.Δ., η οποία διαπιστώνει ότι μια σειρά ικανών στελεχών συμπαρατάσσονται με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. ?

Υπό το φόβο διαρροών προς τη «Δημοκρατική Συμμαχία», η Ρηγίλλης με εντολή του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά πιέζει προς πάσα κατεύθυνση για να αποτραπούν αποχωρήσεις κομματικών παραγόντων, που στην περιφέρεια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρηγίλλης ετοιμάζεται μεθαύριο να ανακοινώσει τη διαγραφή όσων στελεχών της Ν.Δ. συμμετέχουν στη Διοικούσα Επιτροπή, που θα συνεδριάσει για πρώτη φορά. ?

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης επιχειρεί με περιοδείες να περιορίσει τις απώλειες στελεχών του κόμματός του, είτε προς τη Ν.Δ. είτε προς τη «Συμμαχία». Ειδικά, μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πολλά κομματικά στελέχη έχουν αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ και έχουν εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία τους με τους χειρισμούς και τη στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Καρατζαφέρης. ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου