Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Μαζί για μια "Δυνατή Πελοπόννησο" !

Στην επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη κου Δημήτρη Δράκου και του Νομάρχη Κορινθίας και υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κου Νίκου Ταγαρά, στα γραφεία της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας παραβρέθηκε χθες ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων, Νίκος Κούτουλας.

Το όραμα της Ευρώπης των Περιφερειών και των Δήμων που θα μπορούν να προσφέρουν πραγματικά στους πολίτες, έχουν ως προϋπόθεση τη διαχείρισή τους από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν τον τρόπο για να σχεδιάσουν, να διεκδικήσουν και να υλοποίησουν μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος. Που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να διεκδικήσουν ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα και πόρους για τον τόπο τους.

Η "Δυνατή Πελοπόννησος" έχει ανάγκη τη μεστή συμβολή του Νομάρχη μας και μπορεί να εξασφαλιστεί με έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει την αγάπη του για την αυτοδιοίκηση και του πολίτες, τον κο Δημήτρη Δράκο.

Η δική μου συμβολή και υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια είναι δεδομένη, η υποστήριξή μου στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι κύριοι Δράκος και Ταγαράς προέρχεται από τον τρόπο με τον οποίο οι ίδιοι εμπνέουν τους πολίτες ότι μπορούν να διαχειριστούν τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τρόπο αποδοτικό για τους πολίτες.

Γι' αυτό και εγώ συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην πεποίθηση ότι μπορούμε μαζί να επιτύχουμε και να εξασφαλίσουμε μια "Δυνατή Πελοπόννησο" και έναν ισχυρό δήμο Κορινθίων.


Νίκος Κούτουλας
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Κορινθίων
με το συνδυασμό του Κ. Γιώτη «Ο Δήμος Μπροστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου