Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών Δ.Χ....

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και των ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών Δ.Χ., με τους τελευταίους να ετοιμάζουν για την Τρίτη δυναμικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, με τελικό προορισμό τη Βουλή.

Στις 12 το μεσημέρι, οι φορτηγατζήδες θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζονται στο να κάνουν ολονύτκτια διαμαρτυρία στην πλατεία Συντάγματος, ενόψει της ψήφισης του επίμαχου νομοσχεδίου για τις εμπορευματικές μεταφορές την Τετάρτη.

Οι συνδικαλιστές του κλάδου δηλώνουν ανυποχώρητοι σχετικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι οδηγεί το επάγγελμα σε μαρασμό.

Σε ό,τι αφορά τα μπλόκα, οι αυτοκινητιστές παραμένουν στα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα, στη γέφυρα του Praktiker στη Μαγούλα, στο 12ο χλμ. στη στροφή Σκαραμαγκά προς Αθήνα, στη Λεωφόρο Σχιστού από Λαμπράκη προς ΝΕΟΑΚ στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Λαμία, στα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα, στον παράδρομο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Βουλιαγμένης και Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα και στη Λεωφόρο Χασιάς στο ύψους του πάρκου Τρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου