Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα: Δεν αργώ για το κόμμα....

Δεν πρόκειται να καθυστερήσει πολύ με την ίδρυση του κόμματος, το οποίο προεξοφλεί ως διαφορετικό από τα υπόλοιπα ελληνικά, δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη στην αυστριακή εφημερίδα Ντερ Στάνταρντ.


«Εναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της κρίσης, το κλίμα είναι πολύ άσχημο, οι Ελληνες έχουν χάσει πολλή από την αισιοδοξία τους, σε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας υπάρχουν άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα, οι μεταρρυθμίσεις δυστυχώς δεν έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα, οι Ελληνες αγωνίζονται τώρα με μια νέα πολύ βαριά πραγματικότητα».

Δηλώνει ότι αδυνατεί να καταλάβει τη θέση που έχει υιοθετήσει η Νέα Δημοκρατία έναντι της κρίσης. «Η Ελλάδα χρειάζεται τη βοήθεια της Ευρωπαικής Ενωσης, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και χωρίς τα χρήματα αυτά δεν μπορεί να προχωρήσει, κάτι που δεν θέλει να παραδεχτεί η Νέα Δημοκρατία», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι απέναντι σε μια κυβέρνηση που κάνει λάθη, υπάρχει «μια αντιπολίτευση που συνεχώς απορρίπτει λαϊκίζοντας, χωρίς να προτείνει στους Ελληνες μια άλλη λύση».

Στην ίδια συνέντευξη υποστηρίζει ότι «η παλιά πολιτική σκέψη στην Ελλάδα έχει πεθάνει με την κρίση» και επιχειρώντας να αποσυνδέσει την πολιτική της πορεία με κάθε ευθύνη για την οικονομική κρίση σημειώνει με νόημα ότι δεν ηγήθηκε ποτέ οικονομικού υπουργείου .

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί καθυστερεί η ίδρυση του κόμματός της, η κυρία Μπακογιάννη απαντά πως δεν θα καθυστερήσει πολύ και τονίζει την πεποίθησή της πως οι Ελληνες θα κατορθώσουν ξανά να ξεπεράσουν την κρίση.

2 σχόλια:

  1. η μεγαλυτερη αγωνια μας ειναι ποτε η κορη του δρακουλα θα κανει κομμα
    πεστε της οτι την εχουμε χ....η

    ΑπάντησηΔιαγραφή