Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΓΙΑ....

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας,
Γνωρίζοντας ότι ο πολιτικός πρέπει να ξέρει να δένει τον εαυτό του στο κατάρτι και αν χρειαστεί να βάλει βουλοκέρι στα αυτιά του,
Μαθημένοι να ακούμε, να αφουγκραζόμαστε, να αντιλαμβανόμαστε και να αντιδρούμε όταν το απαιτούν οι περιστάσεις,
Πεπεισμένοι ότι η πρόοδος, η ανάπτυξη και η ευημερία ενός τόπου θα συντελεστούν όταν πραγματικά πιστέψουμε στο μοναδικό αληθινό “εμείς” και όχι στα πολλά διασκορπισμένα ψεύτικα “εγώ”,
Με οδηγό την αυτογνωσία και την αυτοδιοικητική μας εμπειρία,
Έχοντας γνώση ότι η αλήθεια δεν είναι μακριά από τον απλό καθημερινό άνθρωπο,
Αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου στον ανεξάρτητο συνδυασμό “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” που επρόκειτο να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές του “Καλλικράτη” να συνεργαστούμε με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Γιώτη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις 7 Νοεμβρίου 2010.
Η συνεργασία μας αυτή στηρίζεται πάνω σε προγραμματικές θέσεις και αρχές σχετικά με τις οποίες διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν κοινές απόψεις με τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”.
Συμφωνήσαμε με τον κύριο Γιώτη ότι μία από τις βασικές προτεραιότητες στο νέο δήμο θα πρέπει να είναι η έμφαση από την νέα δημοτική αρχή στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα αυτών που ζουν σε ξεχασμένες και υποβαθμισμένες γειτονιές και περιοχές ολόκληρης της περιφέρειας του νέου δήμου Κορινθίων.
Η συνεχής και δυναμική φροντίδα στην περιφέρεια, από την οποία στην πλειοψηφία μας εγώ και οι συνεργάτες μου προερχόμαστε, αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη θέση και χαιρόμαστε που ο κ. Κώστας Γιώτης συμφωνεί μαζί μας και βάζει το θέμα αυτό στις πρώτες προτεραιότητες του προγράμματός του.
Με τη δήλωσή μας αυτή, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας, πιστεύουμε ότι ο κ. Κώστας Γιώτης θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο διευρυμένο δήμο Κορινθίών με προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας για όλους τους πολίτες.
Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας που έχουν εκτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια τον έντιμο και ανιδιοτελή αγώνα μας στην τοπική αυτοδιοίκηση να συστρατευτούν μαζί μας για μια καλύτερη προοπτική αυτού του τόπου, για ένα αισιόδοξο αύριο των παιδιών μας, στηρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κώστα Γιώτη και το συνδυασμό “Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ” μέσα από τον οποίο θα προσφέρουμε, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, τις υπηρεσίες μας στον νέο διευρυμένο δήμο Κορινθίων.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟΓΙΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου