Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δρόμο για τη ΔΕΘ με ανοιχτά διόδια
Το Σάββατο 11/9/10 ώρα 11π.μ αγωνιστικό ραντεβού στο σταθμό διοδίων Πελασγίας
Με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων, οι τοπικές επιτροπές αγώνα κατά των διοδίων θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ με ξεχωριστό τρόπο. Ξεκινώντας από το σταθμό διοδίων του Ρίου και περνώντας από όλους τους σταθμούς διοδίων του άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11/9 θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουμε στην πορεία ενάντια στο Μνημόνιο και τα μέτρα της κυβέρνησης. Ο αγώνας κατά των διοδίων και των εταιρειών που λυμαίνονται τους εθνικούς δρόμους γίνεται περισσότερο επίκαιρος την εποχή του Μνημονίου και του ΔΝΤ, για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και του λαϊκού εισοδήματος.
Στη διαδρομή από τις διάφορες πόλεις προς τη Θεσσαλονίκη θα σχηματιστεί αυτοκινητοπομπή η οποία θα ανοίγει όλα τα διόδια που θα συναντά κατά μήκος των Εθνικών Οδών για να διέρχονται οι οδηγοί ελεύθερα.
Η επιτροπή αγώνα κατοίκων και φορέων Λαμίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση το Σάββατο ώρα 9.45π.μ. σε προσυγκέντρωση στο χώρο μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Στις 11 π.μ. η αυτοκινητοπομπή θα ανοίξει το σταθμό διοδίων Πελασγίας όπου θα ενωθεί με τις υπόλοιπες επιτροπές αγώνα. Όσοι δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη ας ενισχύσουν το αγωνιστικό κομβόι των κινημάτων κατά των διοδίων συμμετέχοντας στο άνοιγμα των διοδίων της Πελασγίας.
Στις 11/9 πάμε ΔΕΘ- σηκώνουμε τις μπάρες
Δεν πληρώνουμε διόδια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους
Τηλ. Επικοινωνίας: 6944749515, 6979115155, 6945711033, 6974935257

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου