Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα επεισόδια...Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου διαδηλωτή και τη στάση της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Καταγγέλλουμε την πρωτοφανούς βιαιότητας επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ ενάντια στην ειρηνική πορεία των διαδηλωτών στα πλαίσια της σημερινής πανελλαδικής απεργίας που είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός 31χρονου με αβέβαιη την κατάσταση της υγείας του, ενώ δεκάδες άλλοι βρίσκονται στα νοσοκομεία. Η κυβέρνηση φέρνει ακέραια την ευθύνη για την σημερινή βάναυση και αναίτια δολοφονική επίθεση.

Είναι φανερό πως όσο εντείνεται η ανάλγητη και αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης τόσο πιο βάρβαρη και αυταρχική είναι η στάση της απέναντι στους εργαζόμενους και στο λαό που αντιστέκεται.

Ο αγώνας ενάντια στο μνημόνιο δεν καταστέλλεται. Απέναντι στον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού της βίας και του εκφασισμού της κοινωνίας ορθώνουμε τους μαζικούς, ειρηνικούς, ενωτικούς αγώνες για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της».
Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου