Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΩΝ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ....



Παρακάτω θα δείτε το βίντεο και της φωτογραφίες της ΝΤΡΟΠΗΣ από τον Περιφερειακό των Αγ. Θεοδώρων. Και βέβαια, ΝΤΡΟΠΗ αποτελεί η κατάσταση και όλου του δρόμου που συνδέει τα δυο μεγάλα διαμερίσματα του Δήμου μας, το Λουτράκι και τους Αγ. Θεόδωρους. Όπως ΝΤΡΟΠΗ αποτελεί οι συνδημότες μας να πρέπει να πληρώνουν διόδια στους μεγαλοεργολάβους, για έναν αυτοκινητόδρομο ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, ώστε να μετακινηθούν με ασφάλεια εντός του Δήμου.
Βλέπετε, λοιπόν, ότι τα αυτοκίνητα - όπως και τα πολλά φορτηγά που χρησιμοποιούν το δρόμο για να γλιτώσουν τα διόδια - αναγκάζονται να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του δρόμου, ώστε να γλιτώσουν από τις λακκούβες.
Γιατί, όμως, ο δρόμος έχει καταντήσει σε αυτά τα χάλια;
Ψάξαμε και βρήκαμε παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», στο οποίο αναφέρεται ότι:
«Στις παράπλευρες απώλειες της εκχώρησης των αυτοκινητόδρομων σε ιδιώτες περιλαμβάνεται η απώλεια σημαντικών πόρων από τα έσοδα των διοδίων, που υπολογίζονται σε 100 εκ. ευρώ τον χρόνο, τα οποία διέθετε το υπουργείο ΠΕΧΩΔΕ για έργα συντήρησης στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της χώρας.»
Πριν λίγες ημέρες, το Δημοτικό μας Συμβούλιο ψήφισε να εγκρίνει άνευ όρων παροχές ύδρευσης σε χώρους στάθμευσης (!!!) της «Ολυμπίας» (όπως την αποκαλούν οι μεγαλοεργολάβοι) Οδού, δίνοντάς τους το πολύτιμο σε ποσότητα και ποιότητα νερό του Δήμου μας, που στερούνται ακόμα και εκατοντάδες κάτοικοί του.
Πού είναι η διαπραγματευτική ικανότητα και οι διεκδικήσεις του Κ. Λογοθέτη; Γιατί δεν ζήτησε, αντισταθμιστικά, την επισκευή των επικίνδυνων τμημάτων της Παλαιάς Εθνικής Οδού; Και πολύ περισσότερο, γιατί δεν ζητά την ελεύθερη διέλευση στον αυτοκινητόδρομο των δημοτών του Δήμου που διοικεί, ώστε να μην κινδυνεύει η σωματική τους ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τον παλιό και επικίνδυνο δρόμο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου