Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ...



Άφωνη έχει μείνει η κοινωνία του Δήμου μας, μετά τη δημοσίευση, στο blog loutraki-press και την αναδημοσίευσή από το blog loutraki one, της επιστολής συμπολίτη μας, ο οποίος εργαζόταν προεκλογικά στο γραφείο του συνδυασμού του Κ. Λογοθέτη.
Δεν θα σταθώ, βέβαια, στα σημεία που αναφέρονται στη φερεγγυότητα του Κ. Λογοθέτη. Άλλωστε, η κοινωνία του Λουτρακίου είναι μικρή. Οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και κρινόμαστε από τις καθημερινές μας συναλλαγές.
Αυτό, όμως, που αναφέρει ο συμπολίτης μας, ότι για την εξόφληση μέρους των οφειλομένων για την εργασία που προσέφερε στο γραφείο του συνδυασμού του Κ. Λογοθέτη, χρησιμοποιήθηκαν επιταγές μεγάλης επιχείρησης του Δήμου μας, που προορίζονταν, ενόψει του Πάσχα, για αναξιοπαθούντες και απόρους, ξεφεύγει από κάθε λογική. Πολύ περισσότερο δε, μετά την καταγγελία του ε. Δημοτικού Συμβούλου Γ. Παπαγεωργίου, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο - το video της οποίας δημοσιεύθηκε αυτούσιο στο blog ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV - σύμφωνα με την οποία και άλλες επιταγές της εν λόγω επιχείρησης, που δόθηκαν στο Δήμο για τον ίδιο σκοπό, χρησιμοποιήθηκαν για να εξοφληθούν υποχρεώσεις σε συμβασιούχους του πρώην Δήμου Αγ. Θεοδώρων!
Το ζήτημα είναι τεράστιο, και ο Κ. Λογοθέτης οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, για τα πολιτικά πρόσωπα δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν ισχυριστεί ότι αυτά που έχουν καταγγελθεί δεν ισχύουν, οφείλει άμεσα να δώσει στη δημοσιότητα τις αποδείξεις, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, στην οποία εξαργυρώθηκαν οι επιταγές. Μόνον έτσι θα μπορέσει να ανατρέψει τις εντυπώσεις που ήδη έχουν δημιουργηθεί στην κοινωνία, οι οποίες, αν παραμείνουν, θα του δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άσκηση των καθηκόντων του. Διότι πολλοί θα αναρωτηθούν πώς θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που περνούν ετησίως από τα ταμεία του Δήμου, χωρίς να διαψεύσει, ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, την καταγγελία για το πώς διαχειρίστηκε με τον προαναφερθέντα τρόπο επιταγές των 50 ευρώ. Και μην ξεχνάμε, βέβαια, το τι πρόκειται να συμβεί, αν με το θέμα ασχοληθούν τα αθηναϊκά ΜΜΕ.
Σε διαφορετική περίπτωση, η παραίτηση για τον Κ. Λογοθέτη είναι μονόδρομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου