Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Μαζική διαδήλωση κατά των διοδίων....
Σήμερα εκδικάζεται η αγωγή που έχει καταθέσει ο Δικηγορικός Σύλλογος της Πάτρας μαζί με πολίτες, κατά της κοινοπραξίας «Ολυμπίας οδού ΑΕ».

Αιτούνται την κατάργηση τόσο της σύμβασης παραχώρησης έργου, όσο και τη μη καταβολή διοδίων στον δρόμο Κορίνθου- Πατρών.

Οι Επιτροπές Αγώνα «Δεν Πληρώνω» αναφέρουν: «Ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να έχει αποπερατωθεί. Αντ΄αυτού ούτε ένα χιλιόμετρο δεν έχει παραδοθεί. Αποτέλεσμα είναι να γίνονται καθημερινά τροχαία ατυχήματα, πολλές φορές θανατηφόρα. Έτσι οι μεγαλοεργολάβοι δεν θα έπρεπε να εισπράττουν διόδια μετά τις 4/4/11 και να είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι.

Αντί για αυτό, μεγαλοεργολάβοι- κυβέρνηση- τροχαία σε αγαστή συνεργασία, στήνουν καρτέρι στο Ζευγολατιό και με συμβατικά οχήματα (Οκτάβια Σκόντα) τιμωρούν με 200 ευρώ τους οδηγούς που αρνούνται την κλεψιά.

Μένει τώρα στην δικαιοσύνη να αποδείξει την ανεξαρτησία της.
Πολλές φήμες κυκλοφορούν στην Πάτρα για προσπάθειες κουκουλώματος της υπόθεσης με την "αιτιολογία" περί μη εννόμου συμφέροντος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας.

Οι Επιτροπές Αγώνα "Δεν πληρώνω" θα δώσουν δυναμικό παρόν μπροστά στα δικαστήρια, όπως και στην διακοπείσα δίκη της 3/5/11. Μαζί με τις Επιτροπές Αγώνα της περιοχής θα έρθουν συναγωνιστές μας από όλη την Ελλάδα, καθώς και πούλμαν από την Αθήνα. Σε όλη την διαδρομή θα ανοίγουμε όλα τα διόδια της Ολυμπίας οδού. Επίσης επί τόπου συνέλευση θα αποφασίσει για το άνοιγμα της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου