Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Κλειστοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί Δευτέρα και Τρίτη...





Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα και αύριο οι παιδικοί σταθμοί των δήμων καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε μια προσπάθεια να εκφράσει την αντίθεσή της κυρίως στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών και στη συρρίκνωση των αποδοχών των εργαζομένων έχει προκηρύξει 48ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στους Βρεφικούς Σταθμούς των Ο.Τ.Α.
Οι κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει από την Παρασκευή όταν και πραγματοποιήθηκε 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας (από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 4.00 μ. μ.) για όλο το προσωπικό των Βρεφικών - Παιδικών Σταθμών των Ο.Τ.Α.
Οι πρώτες προγραμματισμένες κινητοποιήσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 με τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στην 24ωρη πανεργατική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ.

Η διοίκηση της ΠΟΕ - ΟΤΑ έχει προειδοποιήσει σε ανακοίνωσή της ότι θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις της στην περίπτωση κατά την οποία ψηφιστεί η ρύθμιση για το νέο ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία έχει συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου