Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Διέκοψαν τη μεταφορά των μαθητών τα ΚΤΕΛ στην Πελοπόννησο...Δεν μετέφεραν σήμερα τους μαθητές στα σχολεία τους τα λεωφορεία ΚΤΕΛ των Νομών της Πελοποννήσου, υλοποιώντας απόφαση της πανελλήνιας ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα από την περσινή σχολική χρονιά, «παρότι από το υπουργείο έχει πραγματοποιηθεί η εκταμίευση του ποσού», καθώς και για οφειλές του 2011.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Βαγγέλης Γιαννακούρας, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, δεσμεύθηκε ότι τα οφειλόμενα του 2010 βρίσκονται σε τράπεζα της Τρίπολης, αύριο θα υπογραφούν τα σχετικά εντάλματα από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και το πρωί της Τετάρτης θα πιστωθούν οι λογαριασμοί του ΚΤΕΛ.

Όπως διευκρίνισε, τα χρήματα θα δοθούν με περικοπή 20% και όποιο ΚΤΕΛ δεν δεχθεί το «ψαλίδισμα» δεν θα πιστωθούν οι λογαριασμοί του.

Οι διοικήσεις των ΚΤΕΛ, πάντως, περιμένουν ενημέρωση από την Ομοσπονδία τους για το αν θα συνεχίσουν ή θα διακόψουν την κινητοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου