Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Παράσυρση πεζής από Ι.Χ.Φ. με εγκατάλειψη...

Συλλήψεις για μαστροπεία

Την 20:00΄ ώρα της 16-10-2010 στο Λουτράκι Κορινθίας, συνελήφθησαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας -56- και -49- ετών και δύο γυναίκες αλλοδαπές ηλικίας -28- και -22- ετών για μαστροπεία και παράνομη έκδοση προσώπων.


Συγκεκριμένα, αφού κλείστηκε τηλεφωνική συμφωνία με σκοπό την ερωτική συνεύρεση με πελάτη αντί συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, οι δύο άνδρες μετέφεραν τις ανωτέρω αλλοδαπές σε ξενοδοχείο, όπου αποπειράθηκαν να έρθουν σε ερωτική επαφή με Αστυνομικό ο οποίος παρουσιάστηκε ως πελάτης.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -900- ευρώ.




Συλλήψεις για ναρκωτικά

Την 17:00΄ ώρα της 17-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -25- ετών, γιατί σε έλεγχο από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ κατελήφθη να έχει στη κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης.


Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.




Παράσυρση πεζής από Ι.Χ.Φ. με εγκατάλειψη

Την 20:45΄ ώρα της 17-10-2010 στο Βραχάτι Κορινθίας, άγνωστο Ι.Χ.Φ. λευκού χρώματος, κινούμενο με κατεύθυνση από Βοχαικό προς Βραχάτι, παρέσυρε γυναίκα αλλοδαπή ηλικίας -60- ετών με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την τραυματισθείσα γυναίκα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Δράστης αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου