Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία και τα μέλη της «Ανανεωτικής Δημοτικής Παρέμβασης Πολιτών.....

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία και τα μέλη της «Ανανεωτικής Δημοτικής Παρέμβασης Πολιτών» που με συμπεριέλαβαν για μία ακόμη φορά στον συνδυασμό μας.
Έχουμε ένα πολύ επιτυχημένο Δήμαρχο τετραετίας –και όχι αποτυχημένης 12ετίας…. Τα έργα που έγιναν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα πρέπει κάθε πολίτης να τα γνωρίσει και να αξιολογήσει πόσο μπροστά βάζουν τον τόπο μας. Τα έργα που έγιναν ανήκουν στον λαό, σε όλους τους συμπολίτες που πρέπει να τα χαρούν. Άλλωστε, όπως έχω πει και στο παρελθόν, στο τέλος ο λαός είναι αυτός που ψηφίζει και αποφασίζει ποιος θα είναι ο δήμαρχος τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους καλή επιτυχία και πάντα να κερδίζει ο τόπος μας.
Εμείς οι πολίτες πρέπει να φύγουμε από την λογική της τακτοποίησης των προσωπικών θεμάτων (ρουσφέτια κ.λ.π.). Ας δώσουμε έμφαση στον Αθλητισμό που μπορεί να δημιουργήσει καλύτερους χαρακτήρες και πολίτες. Από εκεί θα δώσω και εγώ την μάχη για το αύριο.



Ευχαριστώ

Αλέξιος Λόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου