Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....

Σύλληψη ενός άνδρα ημεδαπού για εμπορία ναρκωτικά


Την 10:30΄ ώρα της 13-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -38- ετών, γιατί σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και στην οικία της μητέρας του, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους -57- γραμμαρίων.-
• Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.-
• Ένα μεταλλικό τριβείο καπνού
• Μία καραμπίνα για την οποία στερούνταν σχετικής άδειας.-

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.



Σύλληψη ενός αλλοδαπού για κλοπή

Την 11:30΄ώρα της 13-10-2010 στο Δερβένι Κορινθίας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -18- ετών, ο οποίος αφού έθραυσε γυάλινη προθήκη καταστήματος αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κου. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Κορίνθου.









ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Την 09:50’ ώρα της 14-10-2010 στο Λουτράκι Κορινθίας, ένας άγνωστος δράστης, εισήλθε στο Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και με την απειλή ενός πιστολιού αφαίρεσε από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης στη συνέχεια μετέβηκε πεζός στο υποκατάστημα της τράπεζας Κύπρου και επίσης με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε από το ταμείο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.Πεζός διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Επακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις Αστυνομικών με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου