Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Ο Π. ΠΑΥΛΟΥ...


Συνεχίζει τις επαφές σε όλες τις περιοχές του Νέου διευρυμένου Δήμου μας ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου. Τα μηνύματα από παντού μιλούν για μεγάλη αποδοχή του συνδυασμού όπως και για ισχυρή δυναμική που ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό.
Συγκεκριμένα, ο Παύλος Παύλου συναντήθηκε με το σύλλογο «Πράθι» όπου και συζήτησε σχετικά με τη φύλαξη του αρχαίου χώρου, τη βελτίωση της οδικής πρόσβασης αλλά και τη συνέχιση της αρχαιολογικής έρευνας και την ουσιαστική ανάδειξη της περιοχής.
Ομιλία έκανε επίσης στα ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων όπου και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα και πρότεινε ουσιαστικές λύσεις ιδιαίτερα για τον κοινωνικό τομέα και τις ιατρικές παροχές που παρέχονται από το ιατρικό κέντρο του Δήμου και από το ιατρό του ΙΚΑ.
Ακόμα, συναντήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους με κατοίκους του οικισμού «Κατσιβίρι», ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τους κατοίκους του οικισμού «’Αγιος Χαράλαμπος» και τους κατοίκους του οικισμού «Κλάρα Ελιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου