Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Παράσταση νίκης» για τον Παύλο Παύλου ήταν η ομιλία του το Σάββατο στο Λουτράκι....

Άλλη μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση τόσο σε πλήθος όσο και σε παλμό πέτυχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων Παύλος Παύλου το Σάββατο στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Λουτράκι.
Το ελπιδοφόρο μήνυμα νίκης που στάλθηκε από τους Αγίους Θεοδώρους είχε και συνέχεια. Σε μια εποχή που κάποιοι λένε ότι πλέον ο κόσμος δεν συμμετέχει μαζικά σε συγκεντρώσεις και απέχει από τα κοινά, οι δημότες του Νέου μας Δήμου απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο. Όχι μόνο κατέκλυσαν την Πλατεία ΟΣΕ αλλά και δημιούργησαν ένα πολύ θερμό κλίμα το οποίο και διατηρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Παύλου Παύλου.
Αυτό που εντυπωσίασε, εκτός του μεγάλου όγκου της συγκέντρωσης, ήταν και η ποιοτική σύνθεση του ακροατηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέστη και προσφωνήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων κ. Σιαγγανάς ο οποίος δήλωσε την στήριξη του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο συνδυασμό της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.
Ο Παύλος Παύλου μίλησε εφ’ όλης της ύλης: έκανε μια αναδρομή της τετραετίας Γκιώνη υπενθυμίζοντας τις αστοχίες της, τις παραλείψεις της και την πρωτοφανή αναξιοπιστία της, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πήρε ως αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της οποίας ο ίδιος ηγείται και υπογράμμισε τις δυσκολίες που προκύπτουν από την οικονομική κρίση και την ταυτόχρονη εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης και τις συνενώσεις Δήμων.
Κατέληξε τονίζοντας ότι ειδικά τώρα υπό αυτές τις συνθήκες ο τόπος δεν αντέχει άλλα πειράματα, αλλά χρειάζεται ένα Δήμαρχο που από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του θα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε να μη χαθεί ούτε μία ημέρα.
Σημειώνεται, ακόμα, ότι όπως είχε δεσμευτεί, άνοιξε το μικρόφωνο για τους πολίτες οι οποίοι και είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν.
Ο Παύλος Παύλου εισέπραξε το έντονο χειροκρότημα των παρευρισκομένων σε πολλά σημεία της ομιλίας του, κυρίως όμως όταν μίλησε για τη βούληση του ιδίου και του συνδυασμού του να βάλουν οριστικό τέλος στην υποτέλεια που παρατηρήθηκε από τη Δημοτική αρχή Γκιώνη κατά τη διάρκεια της θητείας της.
Τέλος, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, ενώ αίσθηση έκαναν και σχολιάστηκαν πολύ θετικά τόσο ο ακομμάτιστος χαρακτήρας όσο και η μεγάλη ανανέωση που επιχειρήθηκε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου