Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη ενός αλλοδαπού για αποπλάνηση ανηλίκου....

Βραδινές ώρες της 08-10-2010 σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα αλλοδαπού ηλικίας -27- ετών για αποπλάνηση ανήλικου αλλοδαπού κοριτσιού ηλικίας -13- ετών ύστερα από καταγγελία των γονιών του στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σύμφωνα με την οποία ο δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 10-09-2010 έως 06-10-2010 ενήργησε ασελγείς πράξεις και αντάλλαξε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με την ανήλικη.

Ο δράστης συνελήφθη διότι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα. Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την ανωτέρω ανήλικη. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.



ΑΠΑΤΗ


Την 15:30΄ώρα της 08-10-2010 καταγγέλθηκε από παθούσα ηλικίας -52- ετών στο Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας ότι την 11:00΄ώρα της 06-10-2010 άγνωστος άνδρας επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά δηλώνοντας συγκεκριμένη ιδιότητα, προκειμένου να μεσολαβήσει για την προώθηση της διαδικασίας συνταξιοδότησης του συζύγου της, έναντι χρηματικού ποσού το οποίο έπρεπε να καταθέσει σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό. Μετά την κατάθεση του ποσού ο δράστης επικοινώνησε πάλι με την παθούσα ζητώντας την καταβολή επιπλέον χρηματικού ποσού. Η παθούσα ζήτησε από τον δράστη συνάντηση προκειμένου να του καταβάλει το ποσό πλην όμως ο δράστης έκτοτε δεν επικοινώνησε πάλι μαζί της.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας. Εκφράζεται παράκληση από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για την ενημέρωση των πολιτών και την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου