Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ....

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ

Την 14:00΄ ώρα της 29-10-2010 στο Κιάτο Κορινθίας, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου συνελήφθησαν δύο άνδρες ημεδαποί ηλικίας -18- και -37-, οι οποίοι απογευματινές ώρες της 28-10-2010 διέρρηξαν κατοικία στην οποία διέμεναν δύο γυναίκες ημεδαπές. Δράστες αφού τις ακινητοποίησαν αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τις παθούσες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Την 16:30΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη μία γυναίκα ημεδαπή ηλικίας -19- ετών για κλοπή από κατάστημα. Δράστιδα αφαίρεσε από τα ράφια του καταστήματος διάφορα αντικείμενα πλην όμως έγινε αντιληπτή από τον υπεύθυνο ασφαλείας και συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


Την 18:20΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένας άνδρας αλλοδαπός ηλικίας -23- ετών για κλοπή από κατάστημα-σούπερ μάρκετ.

Συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.





ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Την 19:00΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθησαν δύο άντρες ημεδαποί ηλικίας -52- και -23- ετών γιατί ο πρώτος κατελήφθη εντός του καταστήματος του να κατέχει προϊόντα κλεμμένα τα οποία του είχε πουλήσει ο δεύτερος δράστης αντί χρηματικού ποσού.

Συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Την 16:45΄ ώρα της 29-10-2010 στην Κόρινθο, συνελήφθη ένας άνδρας ημεδαπός ηλικίας -44- ετών, ο οποίος ύστερα έλεγχο Αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, κατελήφθη να έχει στη κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους -8- γραμμαρίων περίπου.

Συλληφθείς με τις δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί ενώπιον του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου