Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝ. ΛΟΥΜΠΑ – ΑΠ. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κορινθιακό λαό του νέου διευρυμένου δήμου, που με τόση απίστευτη μαζικότητα, προσήλθε στην χθεσινή μας πολιτική συγκέντρωση, σε μια περίοδο που η πολιτική και τα πολιτικά πρόσωπα, απαξιώνονται καθημερινά από τους πολίτες.
Οι Κορίνθιοι συνδημότες μας, με την μεγάλη προσέλευση τους, έστειλαν ένα μήνυμα σε πολλές κατευθύνσεις, σε πολλούς αποδέκτες, ότι οι καιροί έχουν αλλάξει, οι παλιές εκλογικές μέθοδοι και μεθοδεύσεις, έχουν ξεπεραστεί οριστικά.
Οι απλοί πολίτες απορρίπτουν το χθες και ζητούν επίμονα να έρθει το αύριο, το νέο, το έντιμο, το αληθινό, η ελπίδα, ανεξάρτητα από κόμματα και χρώματα.
Εμείς, κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο δήμο μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Παρουσιάσαμε το πολιτικοϊδεολογικό μας στίγμα και τους δώδεκα βασικούς άξονες διοίκησης του νέου δήμου Κορινθίων, με βασικές αρχές, την αξιοκρατία, την διαφάνεια, την εντιμότητα, την ανιδιοτέλεια, τις αξίες , την αισθητική, τον σεβασμό προς τους πολίτες, την σύνθεση απόψεων, την συνάντηση προσωπικοτήτων που μοιράζονται κοινές αγωνίες και στόχους για τον τόπο τους, την αειφόρο ανάπτυξη, τον πολιτισμό, τα έργα υποδομών και την αναπτυξιακή προοπτική, για τον νέο δήμο Κορινθίων.
Ευχαριστούμε όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης μας.
Ευχαριστούμε όλους τους Κορίνθιους, που χθες μας έδωσαν το χρίσμα.
Το πιο ωραίο χρίσμα.
Το χρίσμα του λαού.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΜΠΑΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου