Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ...

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον νέο διευρυμένο δήμο Κορινθίων κ.κ. Παναγιώτης Λούμπας και Απόστολος Παπαφωτίου, έδωσαν τα χέρια και έστειλαν έτσι ένα σοβαρό μήνυμα ενότητος και ελπίδας σε όλες και όλους τους Κορίνθιους, για τις προσεχείς διοικητικές εκλογές.
Ένωσαν τις δυνάμεις τους και θα συμπορευτούν για την διεκδίκηση του δήμου Κορινθίων βάσει κοινών οραμάτων και προγραμμάτων.
Αυτός ο οποίος θα επιλεγεί βάσει των κριτηρίων και της διαδικασίας που συμφωνήθηκε, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, ο άλλος θα ακολουθήσει, θα στηρίξει, θα συστρατευτεί και θα είναι δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο.
Οι δύο υποψήφιοι έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται και να εργάζονται από κοινού προς την κατεύθυνση αυτή και εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, θα συγκεντρώσουν τα στελέχη των συνδυασμών τους σε κοινή εκδήλωση, έτσι ώστε να συγκροτηθεί ένας δυνατός, ποιοτικός, αυτοδιοικητικός συνδυασμός με σύνθεση προσώπων από όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, ιδεολογικές τάσεις, ο οποίος θα διεκδικήσει τον δήμο Κορινθίων με όρους ελπίδας και αρχές, όπως αειφόρος ανάπτυξη, αναπτυξιακή προοπτική και κοινωνική αλληλεγγύη.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου