Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΟΠΕΔΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ....

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης των υποδομών που αφορούν τις σιδηροδρομικές γραμμές, προτάθηκε και αποφασίστηκε από κοινού με τους αρμόδιους φορείς η διακοπή της κυκλοφορίας της Ισόπεδης Σιδηροδρομικής Διάβασης του Σολωμού Κορινθίας (Χ.Θ. 8+280 της γραμμής Κ-Μν), με σκοπό την ανακατασκευή της.
Η διευθέτηση της οδικής κυκλοφορίας θα γίνει με την βοήθεια και τη συνεργασία της Τροχαίας Κορίνθου και θα αφορά το ακόλουθο οδικό δίκτυο: Από τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου (Χ.Θ. 6+200) της παλιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Αργους έως τον κόμβο των Δερβενακίων (Χ.Θ. 29+300) της παλιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Αργους.
Η Δημοτική Αρχή με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που την χαρακτηρίζει, εκ των προτέρων
ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ
Όλους τους συμπολίτες και επισκέπτες του Δήμου μας, ότι
Την Τετάρτη 18/08/2010 από ώρας 07.00 και για 24 ώρες έως τις 07.00 της Πέμπτης, θα εκτελεσθούν οι παραπάνω απαραίτητες εργασίες.
Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να επιδείξουν κατανόηση και να συνεργασθούν με τους υπεύθυνους φορείς, ώστε μέσα στα προαναφερθέντα χρονικά πλαίσια και αποφεύγοντας τυχόν ταλαιπωρίες, να καταστεί δυνατή η ανακατασκευή της Ισόπεδης Σιδηροδρομικής Διάβασης.

1 σχόλιο:

  1. Και με την "υπευθυνότητα" που διακρίνει τη Δημοτική αρχή (βλέπε Κόρινθο), θα καλύψουν τις γραμμές όπως συνηθίζουν με πίσσα, ώστε μετά να κάνουν νέα εργολαβία για να τις αποκαλύψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή